Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Tuesday, November 30, 2010

Bosan nyaa lwn Ai..

hemmm , 
aku ni isik menang je lwn Ai(computer) ,
dlm dota , wlaupn dh buat insane ,
wahhh bosan nyaa.... ,
isik menang jee ,
x mencabar pn ,
nk main kt Garena , tenet slow lak.. ,
heemmm , mcm mna ha nk bgi Ai ni kuat skit ,

nk rasa cabaran ,
fikir2 , nk buat bgi Ai kuat skit ,
x kn nk bgi jee Ai bnuh aku ni..
 huhhh..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Thursday, November 25, 2010

fuhhh letih ,

Hari ni aku berjoging , 
Nk sihat kn badan ,
yg dh lama x kluar pluh ,
joging ku adalah ,
mengemas bilik..
huhuhuhuu BESTTtt...
sebenar nya nk lari cam ni , 
,










atau mcm ni ,..
hahaahahaaa...
tpi MALAS.. hahaha..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Monday, November 22, 2010

Jalan - jalan.....

Hari ni ku jalan - jalan makan Angin ...
ngan bdak yg x di kenali ...
hahhahaa....

kami jalan dri rumah ke kedai , pastu pulang blik ke rumah , perjalanan ini mengambil masa 10 min ... huuhuhuhuu lamaa nyee... bdak ni Cinta kn keAmanan ...  Sya rasa dia boleh jdi PM satu hri nanti .. hehhehhee... :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Saturday, November 20, 2010

Pisau Lipat .. :)

Suatu hari di tengah hutan.. ketika para pelajar sebuah universiti sedang melakukan penyelidikan terhadap tumbuhan hutan… Seorang pelajar senior yang juga merupakan pemimpin kepada rombongan itu terjumpa dengan sebuah pisau lipat di atas tanah. Menurut peraturan yang telah ditetapkan semasa membuat penyelidikan didalam hutan.. sesiapa yang meninggalkan barang penyelidikan didalam perjalanan akan dihukum.
Lalu pelajar Senior itu dengan mengambil pisau lipat dan menghimpunkan semua pelajar untuk tujuan menghukum mana-mana siswa yang telah lalai meninggalkan pisau lipatnya.
“Siapa yang merasa kehilangan pisau lipat di tengah perjalanan tadi?” tanya pelajar senior itu..
Tak ada seorang pun yang berani mengaku.. Kemudian pelajar senior itu menambah..
“Ayuh cepat.. mengaku aje la,. lagipun sebenarnya saya sudah tahu siapa pemilik pisau lipat ini kerana namanya terukir di sini.. Tapi saya inginkan kejujuran kamu semua untuk mengaku!”
Masih tidak ada jawaban dari para pelajar lain..
“Kerana tidak ada yang dengan jujur mahu mengakui kesalahannya maka saya akan panggil namanya?!!!”
Pelajar2 masih lagi diam. Akhirnya pelajar senior itu tidak dapat bersabar lagi.. lalu diambilnya pisau lipat tadi kemudian dengan lantang dia menyebut nama pemilik pisau itu…
“STAINLESS STEEL cepat keluar…!!!” hahahahahahahahah………
 gelakk laaa...


kenapa kentut berbau?
.
.
.
.

supaya orang pekak boleh menikmatinya juga
gelak laa lagi..
hahahhahaaa...

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Friday, November 19, 2010

Hari ni , aku jln2 ngan ayah .... heemmm ank bapak kutt...

lalalalalallaaaaaa... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ...
huhhh... aku x reti bgi ucapan .... aku g kul 2 , blik kul 5.50 ptg tdi ... HABIs...
 kn best kalo dpt buat cam ni ..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...