Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Thursday, December 1, 2011

Ayam Vs Anjing

Uhh... Apa akan jadi yaa , Jika seekor Ayam berlawan dengan seekor Anjing .
hurmmm .... Tentu tewas kan ..
Tapi tidak , jika ibu ayam ingin menyelamat sesuatu yg disayangi .. ♥
Lihat , Ibu Ayam ni akan menjadi lebih ganas ,
demi melindingi sesuatu yg di sayangi .. iaitu anak nya ♥
Ini lah kasih Ibu ♥

Jom tengok Kasih Ibu lagi , Seekor Ibu Singa ingin menyelamat Anak nya


(︶ε︶メ) hehehee~~

Dulu teringat masa kecik , nk ambil telur ayam ..

Pastu kena patuk ibu ayam , hahahaa , ..

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

9 comments:

cik dot said...

tomey.. :))

DinBlues said...

aku ingat masa aku masih kecik..usik anak ayam, last-last ibunya datang dari belakang dan patuk punggung aku..waaaa nangis tak ingat lagi masa tue..heheh sampai sekarang aku fobia dengan ibu ayam...:))

El-Janna said...

bagusnya^^ manusia ada macam ni ke?? hmm

Cik tikah said...

semua binatang SAYANG kan anak dorang :)

hibari said...

kuasa ayam apabila melindungi anaknye lebih hebat dr otomen~~

btw, aku x suke la right click kat sini, nk open new tab pon susah~~

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Cik Dot : Comey kn :)

@Din Blues : hahaa~~ xpe2 kenangan masa kecik tuu :)

@EI-Janna : hehee~~ msih ada lgi :)

@Cik Tikah : yup.. betul tuu

@Hibari : Otoman mmg lemah :P
Ehh.. tkan la ctrl , pastu click , kn sng !! :P

myblog said...

Binatang pun sayangi anaknya...
Teringat masa kecik dulu..kena kejar ngan ayam jantan..
sampai fobia..ayam..
Datang dari Hanif bloglist

Hanif blog bloglist

Ct Aja said...

garang nya ayam ni...

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@My Blog : yaa smua binatang syg kn anak nyaa~~ :)

@Ct Aja : haa~~ makan ayam suka~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...