Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Saturday, March 19, 2011

Ber Dota , Jom 1 by 1

hemmm mcm biasalaa ,.. tiap2 minggu , aku akn g berdotaa , ...
  • dan mcm biasa laa , selalu nyaa nk tunjuk hebat kita akan 1by 1 ,
  • dan mcm biasa laa , aku akan VS org yg Pro2 , mcm Arm & Din , org yg pling pro dkt u sya ni .. :)
  • dan mcm biasa laa , mode yg aku akan main -apomfr
  • dan mcm biasa laa , aku akan dpt Hero lemah , dan mereka akan dpt hero bkn calang2 nyaa.
  • dan mcm biasa laa , sya payah nk dpt kn  Hero gempak sya 
  • dan mcm biasa laa , Hero Gempak itu adalaa :
    

  • dan mcm biasa laa , sya akan menang ,... 
  • dan mcm biasa laa , hidung sya akan tinggi , dgn perasaan ego nyaa , hahaaha...
Jadi sesapa nk 1 by 1 ngan sya jom Garenaa... hahahhaaa..
.
.
.
hemmm ,  Final dah dkt , nk berdota , nk study lagi  ...
pening2.
.
Sampai Sini jee laa , Arm Ajak Battle lagi .. :)
hahahaaa..
.




Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, March 13, 2011

Di pagi yang dingin ku main air

Di pagi yang dingin ku main air , sungguh Cool....


mcm  biasa , tiap2 minggu yg sejahtera... nii , aku akan g basuh MOTOR..Biasa laa , x thu nk wat pee , nk bersenam malas , so g laa bsuh moto , yg tersayang ni .mcm biasa laa , org yg turut cbuk2 join sya nya club basuh moto ni adalah  Mell , Arm , Din , Arif & lain2(hahahhaa.. mcm ramai jee)..Gim & Putra join tgk2 jee , tukang bgi coment moto mna pling cantik , hahahaa.. .Esyad lakk , waktu pagi2 yang Indah ni , biasa nyaa , dia masih terlelap ... biasalaa , study hard sgt Dotabase nii , smpai kul 7 pgi bru nk g tido ,.. bgun2 tido jee tgk moto bersinar2 mcm bru beli...pastu mulaa laa ckp , " Bhai asal x kejut aku g basuh moto ni " (padahal dah kejut2 dah dak Esyad ni)..

.
.
Mari kita gosok2 badan nyaa..

mari kta gosok2 pungung nyaa..

ketika selesai bsuh nyaa moto ni bersama rakan2 , kita org pn sambung tido , letih2 , hahahhaaa.. Pada petang tu pulak kita org mcm biasala , kluar g mkn2 cri mkn , hahahhaa , pastu hujan turun punya laa lebat , hbis d cuci moto ku dgn lumpur2 lecak .. sungguh ctik skali corak2 pada moto ku ketika ituu ..
:-) .
 Dengan membasuh moto ni dpt laa merapat hubungan kekeluargaan siisi serumahh , hahahahaa...


Ringan Tulang kn ..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, March 6, 2011

diary x seberapa hri ni..

ini lah gaya aku tdi , 
....
        hemmm , tdi pgi g U , naik moto , ngan Irsyad , singgah blok J , jap , sbb x tau group mna tdi (utk PPP) , pastu , g dataran , parking moto and , cri Zaki ,... pastu tgk show , kt depan , ingt kn persembahan  , rupa-rupanyaa , diorang ajar senaman rupanyaa , haaiihh... x ckp ,
 x de org pn yg ikut , ohh ksian nyee.... but nak wat cam ne , sya cuba la ikut gak  diorang bersenam , but dlm mimpii jee laaa.... slsai bersenam g , lak merentas Jengkaa , bapak jauh nyaa , 20km , sya gerak dgn member seperti Arm , Gim , Arif , eijat , Zaki , Niez , Fara , (tu jee thu nama) & lain2. semasa berjalan , .....rasa mls lak nk cite ..  slsai meredah Jengka , slma 4 JAm , sya pn blik , dah blik tuu nk masuh moto lak , but singgah katil dlu , pastu terlelap , pastu bgun , pastu dota , pastu terlelap lgi , pastu , dota lgi , pastu bru teringat nk bsuh moto ... lasst skali saya tlis Blog , yg dh lama x sentuh ni...
.
.
.

Pelbagai halangan telah ku Tumpuhi 
.
.

YEhaaaaa.... 
Akhirnyaaa , 
Update gak blog ni...
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...