Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Tuesday, April 26, 2011

Mencabarnyaa ASP ni..

.
Ohhh , Hari ni aku nk ckp pasal ASP ..
ASP , Apa tu ASP ??
Korang thu kee apa Maksud ASP ni haa.!!
ASP ni bkn Laa ..
-         Aku Suka Pompuan    .
-         Abu Sayang Piah        .
-         Azrin Si Pembuli         .
dan lain2 , yg korang2 fikir2 kn ..
ASP ni Adalah Satu Sistem Atau Coding dlm Web , 
yg mengandungi DataBase , 
Tuu jee laa yg aku thu ...
kata2 ku  ni x tepat pn tentang ASP ni ..
hahhahaa , nk search laa Abg Google .. :)
ok laa tgk laa Coding yg aku buat .. ni  ..
haa ni laa Dia , ..
Pening2 (Kalo bru Belajar .. )
ni laa hasil nyaa Kalo dah Siap .. 
.
.
.
.
Haaa Ni laa ASP yg Aku buat ... Pehh Berjam2 lamanyaa aku buat .. Tertekan sgt2.. 
.
.
Sebelum nk buat ni , kena MATANG dlu dlm HTML ..
yg bkn bermaksud Hari Ter Malas Lagi ..
.
Ok laa , Good Luck To All Student .. :)




Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Tuesday, April 19, 2011

HILANG BARANG PALING BERHARGA !

MENGANTOK

jom tidur ,zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....!


Message semalam.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha apa ni !!
 smlm aku x usik pn Blog2 ni , yala kn Berdota jeee kn ..
.
tpi yg pelik nyaa , tiba2 ada org jdi setiausaha sya ,
Ya la kn tlg update kn Blog sye ni, yg x seberapa nk update ni ,
,
tpi kalo nk bantu sye sgt2 pn , x yh la update ..
ohh Mengantuknyaa..
jom tidur..
nmpk sngt kt ctu sya seorang yg mls ,
mna munkin !!!,
sya RAJIN laaa ..
.
.
______________________________________________
.
HILANG Barang paling Berharga , ( U )




.
tdi msa aku bawa moto kn , plg dri Bandar J kn ,
 mcm biasa laa aku akan cek saku ,
yala kn takut2 , tertinggal brg ,
hmpir tiap2 hri aku akan cek saku aku ni ,
lps mkn , lps blik kelas , lps solat & lain2
.
masa sdg bawa moto tu , dlm kelajuan 110km/j
aku cek saku aku laa kn..
pastu aku terasa ada sesuatu yg Hilang ,
Aku bru sedar kunci moto aku x de kt saku ku ,
Gelabah gile aku msa tuu ..
pastu aku benti jap moto kt tpi jln , nk cek btul2 laa kn ,
.
hahahhaahaa ..
bru aku ingt aku sdg bawa moto , hahahahahaa..
.
ingt dh Hilang moto dah , hahahhaa.. :-P

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Wednesday, April 13, 2011

Sedap nyaa nasi putih..



Boring3x.... 
apa yg aku nkn ckp kn ni , ...


Aku bkn nyaa sdg Boring study2 ni ...
tpi aku dah Boring + Jemu + Mual dah mkn nasi Goreng ni..
huhuhu....hahahahaa...hehhehee...
mana x nyaa...
tiap2 hri mkn Nasi goreng ,(diner je laa)
yalakan ,jdi pelajar Uitm sebagai Non Residen ni kn ..
kalo mkn kt kedai tuu mlm2 , x thu nk order apaa ..
Nasi goreng jee laa d mintanyaa..
Nasi Goreng USA , Seafood , Pataya , Biasa , Kampung , Ayam , Itik  , Kambing
& lain - lain
 
Aggghhhh ... dah 3 BULAN Setengah Dah aku mkn Nasi goreng !!!
Sampai kn aku mkn , separuh jee , x boleh msuk mulut dah , 
Nasi Goreng ni mmg laa SEDAP , tpi Selalu sgt mkn ..
.
Bru2 ni aku order laa Nasi paling murah , kt semua gerai mkn ..
Iaitu Nasi koboi , 
Nasi Koboi ni , mkn nasi putih ngan telur dadar + Sambal Belacan .
Aku mkn jee  ,
Pehhhh ...... Rasa Sedap plak ... Licin Pingan tuu aku kerja kan ..
hhahahhaha....
lebih licin lagi kalo mkn sambil pkai topi ni..
huhuuh, sekarang ni dah seminggu dah mkn Nasi putih ,... Best ...
Save Money ... $$$$$$$$$$$

:-)




Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, April 10, 2011

Selamat Study to All UITM

Testingg3x...

Ohhh ... aku ada Blog laaa ...
hahhahaa..

Terlupa yg aku ni ada Blog .. 
maklum laa..
dah lama x buka Blog aku ni(bru sebulan jee x bukak) ... , ,
 Blog yg x seberapa nii.. 
diri sendiri pn malas bukak..
hahahahaha...
tima kasih laa pada semua pengunjung & para follow Blog ni.. :-)
.
mcm2 tlh berlaku kt Blog saya ni , 
adake patut ada org gna link blog sya ni , pastu tulis bkn2 , kt c box ni ,
sobo je laa ...
.
OK lahh , d sebab kn masa mencemburui kita , (yakee ..)
Saya , Bhaihaqi Cool , ingin Mengucapkan...
SELAMAT STUDY TO ALL UITM...
tpi skrg ni org study , soalan TEST jee ...
.
kira ok laa dri study DOTAbase jee kn...
.

OK selamat mejawab Final nanti , 
Dan Harap dpt duduk sebelah org PANDAI !!
:-)



Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...