Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Tuesday, June 28, 2011

Bulan yg cbuk ...

Uhh.. dh lama x update Blog . Biasala cbuk memanjang jee . Haa.. , spjg bln ni aku dh buat pelbagai-bagai aktiviti(padahal  bru dua jee~~) . aku sebagai seorang yg kaki cbuk ni , tlh menyibuk2 kn diri dlm aktiviti yg berfaedah ni . Aktiviti yg mula2 aku cbuk kn dri adalah TOURNAMENT DOTA . , class CS1105A & CS1105B tlh d wajib kn diri utk menjayakn nyee~~ . Seblum memula kn ni , kita org mengambil masa 2 minggu nk merancang , menyusun , mengatur & lain2 utk bgi memastikn ianya berjalan ngan lancar~~

ini adalah Kumpulan Wakil CS yg ske mengalah (Sungguh mulia..)
ini adalah Kumpulan Wakil CS yg gle kn kemenangan ( tlh mendpt tempat ke 3)
 
Ianyaa mendapat Sambutan yg sgt Hangat . dn Mytecc tlh mendapat tmpt pertama dlm tempat terCOOL..

Pastu , pihak Mytecc tlh mengadakn Perkhemahan antara part 1 & Part 5 , yg tlh diadakn 2 hri lps , pelbagai2 kerenah tlh berlaku .. This is the Best Bro..
ini antara dak2 part 1 laki ...
ini adalah Senior yg Garang2 + Brutal ..
(tpi berhati TAMAN
Family Camp ni , mcm2 tlh Berlaku ... 

Aku Bersantai + Berkelah je kt cni ..

(︶ε︶メ)


Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, June 12, 2011

Tidak Bersedia .

Huhh , dh lama x berblog ni , hahaha ..
tah laa , asal laa tiba2 aku bukak pn aku x thu , 
sbnr nyaa , aku nk bgi thu yg aku cbuk la sem ni , 
hemm , rasa nyee x de la cbuk sgt , 
tpi , yala kn , 
AKU X BERSEDIA LAGI NK MENEMPUH SEM NI

Huhh.. munkin skjp sgt cti or x puas tido kt rmah kut aku ni ..

hemmm.. jdi , aku nk ckp , aku jrang dh bkk blog ni , 
bnyk keja nk kna buat :-P ,
haaa , x lupa jga , aku nk ckp .
CS1105A & CS1105B
ADAKAN TOURNAMENT DOTA
jdi cpt2 laa booking2 tu yaa..

Hahh , x lupa juga ,

 hri ni adalah hri jdi Ayah ku yg Tercinta , 
Semoga pjang umur , d murah kn rezeki ,
Sihat tubuh badan , jauh dri azab ,
dn dpt gaji tinggi , hahahaa..
(thun ni x dpt bgi Hadiah .. :'( ... )

.

(︶ε︶メ)



Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...