Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, July 22, 2011

Main Game jee

haa.. lepas penat2 buat keja System , C++ , Pascal , BlueJ , NotePad & lain2 ..
aku akn bukak Game , utk hilangkn kerunsingan  ...
mcm biasa la , kdg2 aku akn main Game Dota ,  AngryBird , MagicMaker  dan lain2 . Hahahaa.. lebih2 lagi time cuti2 ni .Teringat lak masa dlu2 , org tergila2 kn main game Mario .. mana x nya , dlu masa skolah rendah , org mana ada main game dota2 ni .. Laptop pn x mampu nk bli bdak2 masa tuu (tpi skrg dh lain) , yg mampu bli pn game Digimon , pastu battel sama kwn , smpai lompat2 ..Gameboy time tu mhal gk . Kira sapa ada Gameboy time tu , mmg gempak laa .. Tpi aku x pernah main pn game ni masa tu .  Dah ada laptop bru main :P.. Game ni , nk ckp game lama x gk , sbb slalu d update . Mcm game dota gk , tiap2 bln update ..
 
haa tgk ni , dlu main dlm GameBoy , kotak2 jee .. skrg main dlm laptop , 3D tuu ..
(ehh , GameBoy ada jual lgi ke haa .. :P )
tpi yalakn , game yg aku mula2 main antara nya adalah game Sonic , 
hahaha.. aku main dlm Hp pertama ku .. :P .. 
hahaha.. ni la jadi kalo Mario jumpa Sonic .. :P

(︶ε︶メ)

huhuu.. tpi aku lgi bnyk main game dri study..

Bersalahnyee~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Wednesday, July 20, 2011

Learn The System During Holidays

Yaahh , ini la keja saya time2 cuti ni , ingin memahami Sistem..
huuu .. tajuk Sistem aku ni payah skit ..
Kumpulan saya kena buat Sistem Pasal..
Sistem Pengurusan Penyimpanan Projek ..
kita org kna buat proses mcm mna Admin nk menyimpan projek tu dlm DataBase..
dan pelajar boleh tgk dan pegi Print projek tuu ..
dgr mcm senang , tpi nk buat ianyaa tersusun , agak mencabar la yaa ..

haa tgk2 masih perlu di perbaiki lagi ..

kalo dulu saya buat projek menggunakan ASP , 
tpi skrg ni dh maju skit , gna PHP , 
tpi  benda ni lebih kurang sama je , buat pn dlm 
Macromedia Dreamweaver .
hemm.. tpi kalo korang pro , gna NotePad pn boleh buat ..
kahhh3x... aku ckp mcm suruh korang buat jee .. :P.
Apa2hal , doa kn la yaa Sistem saya bejalan ngan lancar .. :)


(︶ε︶メ)
sebenar nyaa aku malas nk g bentang Sistem ni nanti .. 
‎(ˇ_ˇ’!l)
sbb aku x pandai bercakap ..

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Tuesday, July 19, 2011

Wahhh.. Dah 500 .. (︶ε︶メ)


 Ohh Sahabat kuu (︶ε︶メ)
Wahhh .. dah 500 laa... Cool Habis ..
Tahniah la kpd Sis Eiyan krna Menjadi org yg ke 500 ..
Tahniah jga kt Linda , sbb kalo x de yg ke 499 , x de la yg ke 500 :P,
walaubagaimanapn , x de HADIAH pn aku nk bgi , 
hahahhaaa..
Tima Kasih laa kpda smua Follower2 yg Cool2 ..
sbb anda penyeri Blog saya ni ..
walaupn blog sye  ni x de la nk cool sgt ..
hehhehee~~
.
.
(︶ε︶メ)
kalo boleh nk cri follower yg ke 5000 lk ,
(jangan mimpi laa..)
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Saturday, July 16, 2011

Perjalanan ini ...

uhhh .. aku dah smpai rmah dh ... Alhamdulillah slmt smpai ...
haaa , Perjalanan kali ni mengambil lbih kurang 4 jm stgh ..
yala  kn , grak dlm kul 11.30 , smpai kul 4 lbih .. 
Pehhh ... sakit , sgala2nyee sakit , jgn ckp la kn , lenguh 1 bdn , 
duduk je ats moto , skjp aku berdiri skit .. lalalalala~~(nk tido ada gk)
Perjalanan kali ni lama , sbb aku SESAT (ikut jln JAUH)... , hahhahaa..
mcm mna x nyee ,  jln g RAWANG dh lain , Pehhh.. , ngok btul ..
dh la jln aku lalu tu baru buat + x de keta langsung .. mcm bongok jee..
1 jm stgh tu sesat ... kalo aku thu , aku tunggu Syazwan ...
Syazwan , minta maaf la x tunggu ko ..
x pe la , ini pengalaman ... OK laa..
.
kpd Syabir , kalo nk bwk 180 , ajk aku skli .,. !!

Apa2 hal , aku nk trima ksih kt Ilham , sbb tlg bwa kn Bag aku ....

kn Best g Jengka bwa Moto ni ..
.
Slmt Bercuti to all  Student UITM ...
Agghhh ... Asal laa bnyk kje time2 cuti ni ..

(︶ε︶メ)

tima kasih WUR5799

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, July 3, 2011

Family Day CS

Huu , aku tgh Demam ni , smlm aku truk muntah2 .. yala kn x biasa dgn benda tuu ...
nk d pendek cite , walaupn x chat , aku memaksa gk menghadir kn diri kt Family Day ni ..
hemmm ... kn dh ckp , tiap2 minggu aku akn menyibuk2 kn dri ni
dlm aktiviti2 yg berfaedah ..
haa ini la pasukan sorak laki2(smua mka bru bgun tido jee~~) ..
haa , ini semua penyokong part 1 , smua tjuk senyuman pisang d pgi hri ..
haa .. ini la kumpulan Bola aku , yg tlh menang ... (dlm mimpi jee ~~)
haa , Akhir nya Part 5 memenangi markah keseluruhan ~~

Tahniah kpd Hainizam , sbb bergambar ngan aku .. hahahaha~~
Tahniah juga kpd Azrin , sbb menjadi pengadil yg x terima rasuah ~~
Tahniah juga kpd Ilham & the Geng , sbb menang dlm bola tampar ~~
Tahniah jga kpd Part 2 & AJK2, krna menjaya kn nyee~~
Tahniah jga kpd Part 3 trutama class CS1103E laki , sbb dpt no 3 ~~
Tahniah jga pda team Lecturer , sbb Menang melawan Ajk ... Cool ~~

Mytecc.cool (︶ε︶メ)


Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...