Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Saturday, June 9, 2012

Cool Photoshop Robot Haiwan

Photoshop sangat Cool . Dengan teknik yang betul dan mempunyai sedikit kreativiti , anda boleh menjadikan gambar biasa kepada gambar yang luar biasa . Jom lihat gambar dri Worth1000 yang mengunakan photoshop dengan memanipulasi  gambar haiwan biasa menjadi Haiwan robotik dengan menyuntik bahan mekanikal ke dalam badan haiwan ni :)

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ 
Kalo Photoshop ni bgi kt perempuan ,
mesti gna nk edit gambar sendiri , biar nmpk lebih cantik :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Friday, June 8, 2012

Kreatif Seni Origami

Topeng Vendetta yg di buat 100% dri kertas ,
Cool + Kreatif kan . Ini lah hasil seni origami yg di buat oleh Brian Chan  
Brian Chan telah mengisi masa lapang dgn membuat origami ni dan menyiapkn lebih 100 karya . Di antara karya nyaa :

Batman
Ironman
Wall-E dan lipas kesayangannya :P
Serangga

(︶ε︶メ) huhuhuu~~
Kalo saya di beri kertas ,
saya boleh buat sampan , kapal ngan kapal terbang jee , 
hahahaa~ :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Wednesday, June 6, 2012

Kucing malas

hehehee ... cantik jee kucing ni posing ..
alolooo comelnyaa ,

tengok ni msih x beranjak lagi ,
hahahaa , rasa Cool pn ada plak kucing ni :P

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Apa yang kucing ni buat , sama je ngan tuan blog ni tgh buat :P
cuma beza nya sdg ngadap laptop , hehehee..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Monday, June 4, 2012

Jam Loceng yang menjengkelkan

Anda perlu bangun dan menarik utk berhenti kan bunyi jam ini :P
hehehee..
Anda payah nk bangun pagi ? selalu lambat ke kelas ? susah nk bangun subuh ? . Jam loceng merupakan medium yang sangat efektif untuk menyelesaikan masalah ini .
Jadi , semakin payah hendak mematikan bunyi jam loceng , semakin bagus + annoying la jam loceng tuu :P , hahahaa..

Anda perlu ketuk dgn kuat !!
Anda perlu memastikan leza tepat kena titik merah tu , hehee , dpt mengfokuskan penglihatan anda masa bru bgun tido .
Anda perlu menyusun puzzle ni d tmpt yg betul :D
Kipas/Roket ni akan terbang masa tiba jam loceng ni berbunyi . Anda perlu letak di tempat asal nya balik . kalo x thu mna kipas/roket tu pergi , kna cri laa , hahahaa..
Anda perlu memijak kapet ni . Kalo dah pijak , dah bangun la tu :P
Tiba masa nya , jam loceng ni akan bergerak . jadi anda kena kejar la , utk mati kan loceng ni .

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ ,
kalo ada jam loceng yang boleh simbah air kat muka kita , 
tu la yang paling berkesan , hahahaa..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Saturday, June 2, 2012

Cool Penyamaran Cicak

Ohhh , Anda perasan , hahahaa,...
Ni bkn nya cicak yg ada pada dinding2 rumah , tapi cicak yg terdapat kt hutan2 d pelusuk dunia . Apa yg hebat nya cicak ni ,  cicak ini dapat melindungi dirinya dengan penyamaran , sampai sukar di kesan .. :)


(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Susah kan nk kesan cicak ni :) ,
Sekali korang pernah melihat nya , tpi x perasan :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Wednesday, May 30, 2012

Bag Tangan Yang Paling lol

Haaa , Bag tangan ke tuu , ohhh , haaaa , aku x leh terima ...
hurmm , masa berlalu dgn pantas , fesyen pn dah x menentu..
seluar koyak pn d kata kn fesyen , 


haa , bag tangan apa semua ni , ohh adakah ni di panggil kreatif .
hahahaaa , nak gelak jap , ( sapa la yg nk pakai )

tapi sapa pakai bag tangan yg kt bawah ni , baru la ikut fesyen .. hurmm
haa , yg ni baru sesuai kalo nk gna .. 
Komfem d pandang teruja oleh org ramai . hahahaa..


(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Musim bola nk dekat ni , elok bli yg bwh ni jee~~
Dari beli bag smua kt ats tuu .. heheheee~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, May 27, 2012

Kenderaan Lebihan Muatan

haaa , bahaya2 , bahaya tuk pemandu tu sendiri dan org lain ,
Biasa bawa lebihan muatan ni , nk jimat kn masa la ni ataupn malas , x nk angkut 2 kali ..
biasa kalo grak jln2 naik moto , kalo nmpk lori bawa bnyk muatan , rasa gerun jee
lebih2 lgi kalo lalu sebelah . Yang bawa kayu balak tu , tgk mcm nk terputus  jee tali tuu
kita yg bawa moto lalu sblh lori ni , pandang dpn je laa , hahahaa..
jantung dup dap dup dap... ( rasa gerun ) , lma2 biasa dah :P

haa tgk2 , terpacak di buat nyaa , ingt moto je leh wat pacak ..

Haaaa , kalo tdi berat kt belakang , kalo brat nya d tgh , mcm ni la jadi nyaa.. 

Hahahaa.. kalo tdi lori , kalo kereta , mcm ni lak jadi nyaa..
haihhh , bertan tan berat simen tu , mcm mna x nya jdi mcm tuu..

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
ni la akibat nyaa , kalo bawa lebihan barang ~ :P
kan dah hbis duit kna g repair kenderaan tu plak ,
yg bawa muatan lebih + laju , pehhh , mmg cari nahas laa..

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Thursday, May 24, 2012

Love Cat

Jom jenguk kucing semula jadi mempunyai love pada bulu nyaa ,
 huhuu , bleh la hadiah kt pasangan kucing mcm ni :P






Aloloo Comel nyaa kucing mcm ni ...

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Haaa , gler la , hahahaa , dah lama x bkk blog ni :P
gnap dah 2 bulan , huhuhuu..
masa tgk2 , bru prasan , blog ni dah jdi mcm blog kucing dah 
hahahaaa..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Saturday, March 24, 2012

Lawak gangster kucing .

hahaa.. korang ingt manusia je ke boleh jdi gangster ..
Kucing pn boleh laa , hahahaa..
korang boleh ke lakukan mcm kucing ni buat :P .
haa.. tengok2 , brutal + ganas + selamber + Cool  tuu..


(︶ε︶メ) huhuhuu~~ ,
boleh gaduh ni kalo manusia buat mcm ni :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...