Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, June 8, 2012

Kreatif Seni Origami

Topeng Vendetta yg di buat 100% dri kertas ,
Cool + Kreatif kan . Ini lah hasil seni origami yg di buat oleh Brian Chan  
Brian Chan telah mengisi masa lapang dgn membuat origami ni dan menyiapkn lebih 100 karya . Di antara karya nyaa :

Batman
Ironman
Wall-E dan lipas kesayangannya :P
Serangga

(︶ε︶メ) huhuhuu~~
Kalo saya di beri kertas ,
saya boleh buat sampan , kapal ngan kapal terbang jee , 
hahahaa~ :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

15 comments:

Siti K------- said...

fuhyoo...mmg kreatif...ct pandai wat kapal terbang je..

Nurulee said...

Awesome gila =D

Siti Fatimah Fuzz said...

wahhh.....untung la ada pemikiran yang kreatif macam tuu =)

Syakir Rahman said...

pergh...terbaek!!

Saeful Rahman said...

keren gan origaminya,,kreatif banget tuh buatnya.

Ultraman Hijau said...

left brain

Bobo said...

memang smart betul..otak kreatif dan tgn menjadi!

PrinceMirulJr said...

sama lah kita, kapal terbang ngan sampan je. plus rama-rama dengan bintang. ni pun belajar sebab nak hias benda hari tuh =(

farah hanim said...

untglh kertas boleh jadi bnda2 cmniee
hehee

uncle said...

seni origami uncle tak berapa cekap..tapi uncle pernah buat moto kertas ..hasil dari donlod laman web yamaha kalau tak silap huhuuu

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Siti K------- : ok la tu rti wat kapal :P

@Nurulee : yaa , mmg Awesome gler :D

@Siti Fatimah Fuzz : hurmm , mmg utg ..

@Syakir Rahman :yahhh , mmg terbaik ..

@Saeful Rahman : yah , sgt kreatif banget :P

@Ultraman Hijau : hehee , thu x pe ..

@Bobo : otak kiri kata kn :D

@PrinceMirulJr : wahh , dlu slalu buat bintang2 bnyk , tpi x pandai lk buat rama2 :)

@farah hanim : hurmmm , kna air hbis rosak , jdi x utg pn :P

@uncle : buat moto kertas , pehhh , Cool la Uncle ni :D

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kreatif :)

hibari ace said...

oke la tu.bole buat sampan. aku sampan dari tadika x lepas2.

logorithm said...

Cool!

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...