Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Wednesday, May 30, 2012

Bag Tangan Yang Paling lol

Haaa , Bag tangan ke tuu , ohhh , haaaa , aku x leh terima ...
hurmm , masa berlalu dgn pantas , fesyen pn dah x menentu..
seluar koyak pn d kata kn fesyen , 


haa , bag tangan apa semua ni , ohh adakah ni di panggil kreatif .
hahahaaa , nak gelak jap , ( sapa la yg nk pakai )

tapi sapa pakai bag tangan yg kt bawah ni , baru la ikut fesyen .. hurmm
haa , yg ni baru sesuai kalo nk gna .. 
Komfem d pandang teruja oleh org ramai . hahahaa..


(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Musim bola nk dekat ni , elok bli yg bwh ni jee~~
Dari beli bag smua kt ats tuu .. heheheee~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Sunday, May 27, 2012

Kenderaan Lebihan Muatan

haaa , bahaya2 , bahaya tuk pemandu tu sendiri dan org lain ,
Biasa bawa lebihan muatan ni , nk jimat kn masa la ni ataupn malas , x nk angkut 2 kali ..
biasa kalo grak jln2 naik moto , kalo nmpk lori bawa bnyk muatan , rasa gerun jee
lebih2 lgi kalo lalu sebelah . Yang bawa kayu balak tu , tgk mcm nk terputus  jee tali tuu
kita yg bawa moto lalu sblh lori ni , pandang dpn je laa , hahahaa..
jantung dup dap dup dap... ( rasa gerun ) , lma2 biasa dah :P

haa tgk2 , terpacak di buat nyaa , ingt moto je leh wat pacak ..

Haaaa , kalo tdi berat kt belakang , kalo brat nya d tgh , mcm ni la jadi nyaa.. 

Hahahaa.. kalo tdi lori , kalo kereta , mcm ni lak jadi nyaa..
haihhh , bertan tan berat simen tu , mcm mna x nya jdi mcm tuu..

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
ni la akibat nyaa , kalo bawa lebihan barang ~ :P
kan dah hbis duit kna g repair kenderaan tu plak ,
yg bawa muatan lebih + laju , pehhh , mmg cari nahas laa..

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

Thursday, May 24, 2012

Love Cat

Jom jenguk kucing semula jadi mempunyai love pada bulu nyaa ,
 huhuu , bleh la hadiah kt pasangan kucing mcm ni :P






Aloloo Comel nyaa kucing mcm ni ...

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Haaa , gler la , hahahaa , dah lama x bkk blog ni :P
gnap dah 2 bulan , huhuhuu..
masa tgk2 , bru prasan , blog ni dah jdi mcm blog kucing dah 
hahahaaa..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...