Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Sunday, April 10, 2011

Selamat Study to All UITM

Testingg3x...

Ohhh ... aku ada Blog laaa ...
hahhahaa..

Terlupa yg aku ni ada Blog .. 
maklum laa..
dah lama x buka Blog aku ni(bru sebulan jee x bukak) ... , ,
 Blog yg x seberapa nii.. 
diri sendiri pn malas bukak..
hahahahaha...
tima kasih laa pada semua pengunjung & para follow Blog ni.. :-)
.
mcm2 tlh berlaku kt Blog saya ni , 
adake patut ada org gna link blog sya ni , pastu tulis bkn2 , kt c box ni ,
sobo je laa ...
.
OK lahh , d sebab kn masa mencemburui kita , (yakee ..)
Saya , Bhaihaqi Cool , ingin Mengucapkan...
SELAMAT STUDY TO ALL UITM...
tpi skrg ni org study , soalan TEST jee ...
.
kira ok laa dri study DOTAbase jee kn...
.

OK selamat mejawab Final nanti , 
Dan Harap dpt duduk sebelah org PANDAI !!
:-)



Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

7 comments:

Medulla :) said...

zaman sekarang, derek lyn dota.
kah3! kah3!

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa , sya dah terpengaruh , x ske - x ske

noornazuha said...

jangan duduk sebelah org pandai..nanti tertekan..sbb saya dulu pernah duduk sebelah org pandai,smpai 3 buku kertas jwpn dah dia mintak,saya 1 pun x abis lagi..apalah dia jwb agaknyeee...tertekannnnn..hehe

BHAIHAQI COOL said...

Ohhh yakeee ... hahahhaa , kita kn boleh tiru dia , kalo x bgi , belasah jee dia , hahahhaa...

nur hafiza rahsid said...

exam?? good luck cool!! :D~

Ainn Hazwany said...

wahhhh ! good luck okayyy !;)

BHAIHAQI COOL said...

Ohhh , tima kasih laa kawan2 , krana bgi kata2 semangat kt sya , trharunyaa .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...