Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Wednesday, November 16, 2011

Haiwan bawa Motosikal


Haaa~~ korang fikir korang je reti bawa motosikal ,
haiwan pn reti la weii~~hahahaa~~(Gelak Chin Chan)
Siap Cara haiwan bawa lebih betul dri kita ~~


yaa~~ saya tahu , Haiwan bawa moto lebih Cool dri kita bawa ,
hahahaa~~(gurau x bertempat :P )


Tengok2 , Manusia pn belajar naik moto ngan haiwan ni ~~
Haa~~ tpi cara yg paling tepat , Membawa motosikal adalah macam ni :
|
\/

Haa~~ , ni la cara yg betul membawa Motosikal , pandai gajah ni ..
*Selama ni motosikal yg bawa kita :P

(︶ε︶メ)haaiihh~~
malas betul la , nk g Jengka naik moto ni , jauh + lenguh ..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

22 comments:

fiQ'Ra said...

yg katak tu comel tapi geli pulak nengok.. haha

Ct Aja said...

hahahaha... tak dapat nak bayangkan, kalau la betul boleh, msti asyik ilang je kucing kat rumah..kuar merempit..hahahhahaa

yen(toka ziizokukuto) said...

gajah tu memahami konsepp

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@fiQ.Ra : haa~~ mcm mana tu , Geli tpi Comel :P

@Ct Aja : hahaa~~ tah2 betul kucing Ct Aja sdg merempit :P

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Yen : yaaa~~ Gajah tu mmg memahami konsep membawa moto :D

miss no right said...

haha. geli tengok yang nombor satu tu ! :D

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Miss No right : hahaaa~~ , kn cute katak tuu~~ :P

Syazmil Bin Saruddin said...

ni haiwan peliharaan ko yang baru ke bhai.?comel. :)

p/s :jangan bawak balik jengka haiwan peliharaan ko tu.

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Hahahaa~~ , aku nk bawa ulat sampah je blik jengka :D

Syazmil Bin Saruddin said...

jangan do, memang ak x kasi ko tido dalam bilik

Sha Dhira said...

cute...

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Mell : alaa~~ , ulat sampah jee , bkn nya aku bawa lalat sampah pn ~~ :P

@Sha Dhira : ohh , aku ke :P

Azekzk said...

dasyatlah haiwan pun boleh bawak motor. dasyat2x..

Rashid said...

hehe .. hebat tul haiwan tu kan ..

Sha Dhira said...

bukan kau lah yg cute.. prince frog yg bwak motor tue yg comel..
rasyid,, mmg hebat!
azekzk, hurm,,mmg dasyat,,
(tlong jwb bg phak bhai),,haha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Azekzk & @Rasyid : betul kata Sha Dhira tuu~~

@Sha Dhira : hahahaa~~ Thanks ~~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yang last tu terbaek..
betul2 dia bawa motosikal.. :D

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Lily : hahaa~~ tuu la cara yg tepat :P

c'axoera said...

hehehee like katak tu :D

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@c'axoera : Hehehee~~ smua org suka katak tuu~~ :P

syamsid dhuha said...

hahahaha terbaik

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Syamsid : hahahaa~~ lawak kn :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...