Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Thursday, November 3, 2011

Find us on Facebook

Waahh~~ tengok2 Aku dah ada Fan Page kat FB .. jom tgk sini 
hehehee~~ 
sbnr nya aku baru buat benda ni , dan x berapa reti sangat mengguna kan nya~~
Saja je nk belajar , sbb mukin satu hri nanti aku akan jadi blogger yg terkenal hahahaa~~ :P

 Haa , ni la banner kt Fan page ni , Hurmm ~~ aku msih buat simple2 ,
Nanti dah fikir mcm mna nk design baru aku tukar ~~

Senyum Pisang Hari ni : 
pelayan      :  ye saye, ada apa encik?
pelanggan  :  saya ada masalah dengan sup saya ni..
pelayan      :  kenapa encik?
pelanggan  :  cuba kamu rasa sup ni..
pelayan      :  kenapa? sup ni terlalu masin ke encik?
pelanggan  :  tak, cuba kamu rasa dulu..
pelayan      :  ke sup ni terlalu panas?
pelanggan  :  tak, cuba kamu rasa dulu..
pelayan      :  ok, baiklah. em, mana sudunya?
pelanggan  :  haaa. tu la masalah dia..

(︶ε︶メ) haaa~~

Jom La LIKE Fan Page ni .. :D

 Saya ni x pandai nk promote2 ni  (︶ε︶メ)

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

10 comments:

MABK said...

hahaha.. lawak2..

BHAIHAQI COOL said...

@MABK : hahaa~~ Jm kita glak .. :P

Ku Azhar said...

suruh je pelayan 2 hirup trus ..hehehe..

BHAIHAQI COOL said...

hahaa~~ kalo hirup trus , kna tukar trus mkanan tuu~~

Yatt S. said...

pandai pakcik tu buat lawak kan. haha :)

BHAIHAQI COOL said...

@Yatt : haaa~~ sambil marah , sambil berjenaka ~~ :D

Ct Aja said...

hahahhaha, sengal...bgtau la awal2...hihihi

BHAIHAQI COOL said...

@Ct Aja : hahahaa~~sbb pelanggan ni Cool ~

RinsyaRyc said...

haha.. sengekla.. >_<
len kali suh dia mkn pakai tgn~

BHAIHAQI COOL said...

@RinsyaRyc : hehehee~~ payah tu mkn sup guna tangan ~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...