Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Sunday, November 20, 2011

Jom Balik Jengka naik moto

Alaaa~~ Cuti Dah habis ... Masa utk belajar lak di Uitm Jengka ~~
Kali ni aku nk lebih Berhati-hati Di Jalan Raya .. Hahahaa~~
mana x nya , dah pernah jatuh moto dah .. huuu dah serik .. :P
Aku dah x nk lumba2 moto dah .
Walaupun Minah Pink(gmbr atas ni) ajak lumba .. Hahahaa~~
Kalo diorang kt gmbr atas ni ajak lumba pn aku x nk gak :P 
 TAPI
Kalo diorang ni Ajak lumba baru aku nak :
Hahahaa~~ , Sapa yang x tercabar nk lumba ngan diorang ni :P .. lol..
 Hehehee~~ tpi yala kn , aku ni masih x cukup hebat lagi bawa moto .
Kalo Hebat , mesti aku leh buat macam ni :
 Hehehee~~ Lepas ni aku akan jarang dah update blog ,
Sebab aku akan sibuk di Uitm nanti ~~

(︶ε︶メ) Rakan2

Doakan laa aku ni ,

Semoga Selamat Sampai , Dan x malas2 lagi ..

( Kena baca doa naik kenderaan sebelum memandu )

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

20 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

uitm jengka dah cantik...;p

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Ehh~~ Yake dah cantik :D

Saya x sampai lgi Cik Aisha , kul 2 ni bru nk grak :P

Ct Aja said...

dlu selalu prgi uitm jengka buat xperiment kat lab...hihiihi... jgn kata nak naik motor, naik basikal pon tak lepas ni..hiihih

r-5 said...

hahaha macam2 ragam.. :D pic firsttu memang tak sampai jengka la jawabnye. kikik

c'axoera said...

moto pink tu cute! hehe

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Ct Aja : Wahh ~~ Pernah pergi Uitm ke :P

@r-5 @ c'axoera : hahahaa~~ mmg pn ..

Rashid said...

wah cute je bawa motor .. hehe

Nizam Ijam said...

sakit pinggang,...haha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Rashid : hehehee~~ Bawa kena la cute2 , sopan2 ,.. :P

@Nizam : hahahaa~~ memang Sakit Pinggang pn bawa moto ,..

Hanif Idrus Blog said...

selamat belajar..

Hanif Idrus Blog said...

Jom exchange bloglist...
Today i will input your URL at my bloglist..
Check It Out!!

cik asam jeruk said...

dasyat gile..hahaha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Hanif : Thanks ~~ :D

@Cik Asam : mmg dasyat ~~ :P

NURUL ASHIKIN said...

muhaaaa~ thanks saya sangat terhibur..memang lawak taraf holiwod

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Nurul : hahahaa~~ , yake , terhibur , Thanks ~~ :D

Thalhah Amir said...

gambo awek atas skali 2 lawo :)

http://syoknyerblogging.com/v1/

Yasmin ♥ said...

HAHAHA .


Dah join GA sy ?
Klu belum, jumm laa join skrg !
Ade hadiahhh . Hiii :D

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Thalhah : yupp~~ mmg comel kn :D

@Yasmin : hahahaa~~ :D

izzati said...

hehe nk motor pink tu.. :P

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Hahaa~~ Saya x jual :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...