Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Saturday, November 12, 2011

Menjawab Soalan Nurkilan Aja

yaa , Saya Telah di Tag Oleh Nurkilan Aja
Sebenar nya x nak jawab . hahahaa~~ tpi dh janji nk jawab :D

1.        Apa nama panggilan di kampung?
Aqi
  2.       Kenapa anda suka berblogging?
Sebab dapat mengisi masa lapang yg mmg sentiasa lapang . 
 3.       Anda rasa hidung anda mancung ke kempis ke kembang?
hahahaa~~ tentula mancung .
4.       Bila kali terakhir anda korek hidung?
tadi ehh rasa nya x pernah  
5.       Artis Hindustan yang diminati
Shah Rukh Khan
     6.       Ibu dan ayah, mana satu anda sayang lebih?
sama je dua2 , dua2 saya Sayang <3
7.       Binatang yang paling anda takut. Kenapa?
tentu la Ulat Sampah , sbb lendir & berbau~~
8.       Bila kawan ajak shopping, GF ajak tengok wayang
dalam masa yang sama mana satu anda pilih?
Saya pilih kawan ( tentu  la sbb saya single )
9.       Anda tidur di dalam bilik yang gelap atau cerah? Kenapa?
 Gelap , sbb x leh tido kalo terang :D .
10.   Bila anda membeli sebentuk cincin, tangan mana yang anda pakai, kiri @ kanan.
Kiri kut (x pernah ada cincin lgi :D ) 
11.      Bagaimana kedudukan kepala anda sewaktu sedang berjalan ?
 Jalan mengundur pandang straight ke depan , bru Cool .

      Soalan Saya : 
            1  . Nama penuh apa ?
            2 . Sihat ?
            3 . Dah makan ?
            4 . Suka makan apa ?
            5 . Sedang baca entry saya ke ?
            6 . Suka main apa ?
            7 . Pandai masak tak ?
            8 . Reti masak apa ?
            9 . Suka tengok drama korea tak ? 
            10 . Blog saya ni Cool tak ?
             11 . Sapa orang yg anda paling Sayang selapas ibubapa anda ?
          
Maaf Saya terpaksa bagi Soalan ni kepada 11 mangsa saya :D ni :
saya main ambil jee~~  jadi kalo x nk jawab pn x apa :D

Syarat tag game ini adalah...
1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs. 
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately 
(a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

(︶ε︶メ)hehehee~~

maaf saya ni x pandai bagi soalan & Jawab soalan

Cool-cool selalu yaa~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

16 comments:

Sha Dhira said...

nak jwab ke tak eh..haha.. sha dhira tu saya kn??.. :P

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Ehh , yalaa ~~ hahahaa~~ :D , cer click , kalo kluar blog sha ya la tu :D

iDa said...

terima kasih tag ida..lme x kena tag2 gni.....ada masa nnti ida jwab leh x?skunk sibok nk exam laaaa.ihhihihihihiih

Syazmil Bin Saruddin said...

wah.! aku kena tag la.!haha
tp kenape syarat nya cool sgt.?sampai 11org kna tag.?haha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Ida : ohh , sama2 Ida , kalo dh jawab bgi thu yaa ~~ :D

@Mell : hahahaa~~ tu la pasal , sbnr nya , aku x nk buat pn sbb syarat yg melampau ~~ :P , tpi utk ske2 . aku paksa kan diri aku ~~ :D

eddy said...

mcm shilabat jawapannye...hahahahhaha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Haaa~~ Eddy , nk kena tag ke , aku leh jee kalo ko nk , hahahaaa~~ :D

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Thanks to , " Sha Dhira " , kerana telah menjawab , yang lain bila lagi ~~ :P

1Z-1 said...

Saya sudahh..

Ct Aja said...

tak pernah korek idung?? msti berat idung 2..hhahahaha..

mekasih sebab sudi jawab, terharuuuuuuu...hihiihihii

hibari said...

ohh.. hibari kne tag...

tp bnyknye soalan...

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Ct Aja : hahahaa~~ x de la berat sgt :P , susah betul soalan di beri mcm jawab SPM ~~ :P


@Izwan : Wahhh~~ Cepat nyaa~~

@Hibary : bnyk bising lk , jawab je laa~~ , hahahaa~~

hibari said...

penat la nk jwb soalan ko

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

hurmm~~ buat la mcam Sha Dhira ngan Wan , jawab jee~~

hahahhaa~~

kenpoo said...

alamak aku pun ade bhai?tharuuuu nyeeee!!!!nanti aku jawab. lame x bukak blog. haha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Hainizam : Hahahaa~~ lmbt respon :P , hehehee~~ Jawab laa jgn segan2 hahahaa~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...