Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Saturday, May 28, 2011

Adakah binatang ni ..... ?????????

hemmm , Apa itu Binatang ? .
  • Kalo budak , dia akn ckap , binatang tu haiwan .
  • Kalo remaja , dia akn ckap , binatang tu Animal .
  • Kalo org tua , dia akn ckap , binatang tu bkn nya manusia .
  • Kalo saya , saya akn ckap , binatang tu haiwan ,  d pangil Animal dlm English dn kadang2 manusia berperangai mcm binatang (manusia yg truk jee...).
hahahaa.. ni la jwpnnyee, kalo x berpengetahuan sgt..hahahaa..

Adakah Binatang ni lebih bahaya pada manusia ?

manusia x tkut pancut kt mulut jerung , jdi kita yg lebih bahaya dri binatang ..

Adakah binatang ni boleh d jadikan brg serberguna ?

 ya , boleh menjadi hand bag , boleh ltk dompet kt dlm mulut nyaa .
mcm2 laaa , apa nk jdi , huhuhuhuu~~
Adakah binatang ni boleh d jdi anak manusia ?

 yaa , memang boleh , ni la anak haram ... (yg kanan , bkn yg kiri lol..)
hahahhaaa..
adakah binatang tidak d kna kn undang2 ? 

yaa , Binatang jga akn d tahan apabila melanggar undang2 ,
ni mesti berdua-duaan dlm kandang ni , 
kn dh kna tangkap basah ..hahahahaaa..

Yaa , Akhir nya persoalan sya tlh terjawab , Dunia2

(︶ε︶メ)

 jgn la mendera haiwan , terutama kucing :)
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

20 comments:

najihatussolehah said...

sbab tu lah manusia kalu ikut nafsu lebih truk dri bintang...

BHAIHAQI COOL said...

haah , btul tu , binatang pn lbih baik .. :)

missh chiorika said...

wah ....
biar betol ..

BHAIHAQI COOL said...

yaahh , ni memang betul :P

Nurul Sharmila said...

salam.. singgah cnie.. :)

BHAIHAQI COOL said...

uhh , singgah laa .. :P

kamaruldin said...

Lawaknya Bhaihaqi ni ... rasa nk glak jee :P

cemomoi said...

lepas menyusu je kena samak

dyea irdina said...

cerita pasal binatang...zaman dulu manusia sembunyi bila jumpa haiwan..takut ooo nanti kena makan kena pijak tp sekrang hewan lak lari bila jumpa manusia..sbb hewan kata manusia skrng ngan antu doornang lagi takut kat manusia..zalim oooo tak de otak sama cam menatang..

MyzaLuna said...

Sayangilah haiwan, Nabi pun sayangkan kucing dye :)

Video baby maen ekor kucing, comel sangat, kucing tu macam redha je, hehe..

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1903624082506&oid=172451446100134&comments

* Tu bukan spam, just want to share ^-^

BHAIHAQI COOL said...

@Din : apa lagi Din , Glak la , hahahaa..
@Cemomoi : hahaha , mmg btul ..
@Dyea : ya , manusia skrg agk kjam , tpi sya tidak :P
@Myza : yaa , sya pn syg n Haiwan .. :)

Cik Muda Nurul:) said...

kah3..lawak n3 ni..:D

sergeant keroro said...

hahaha. macam-macam la ko bro. kreatif :)

Papa Mifz said...

gmbr ke 4 tu baru la betul2 anak haram...hehe

deeya said...

dunia memang .. binatang yang buas tu adalah lebih baek dari manusia yang kejam =)

ana raisya said...

hihi macam-macam hal huhu

Panglima Muda said...

ade gambo lagi... boh lah

BHAIHAQI COOL said...

@Cik Muda : jom kita glak , hahaha..

@Keroro : ya ke Kretif , huhuhhuu .. :P

@Papa : haah , tu la anak #@R@M

@Deeya :hemmm , btul3x...

@Ana : hahaa , dunia2 ..

@Panglima : x de , :P

Anonymous said...

belajar banyak

BHAIHAQI COOL said...

hahh~~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...