Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Tuesday, May 17, 2011

BLEACH VS ONE PIECE

Hahahaa.. Post kali ni x de laa Best sgt , pasal GAME jee .  yala kn mojoriti yg follow saya kn Pompuan , Pompuan ske main masak2 jee (kecuali Hibary) . Bleach VS One Piece , Ini lah game yg aku main masa cuti2 ni , Selain Dota . Pehh Sapa yg tgk Cite dua2 Anime ni , memang rugi besar la kn x main , mana x nya kn , masa kita main , kita seolah2 jdi watak kegemaran kita tu , pastu boleh buat kuasa nyaa , kn best giler , kalo nk lagi best main ramai2 (buat Lan) . Max main game ni 12 org , mmg Seronok gle laa , apabila setiap hero ni buat kuasa tersendiri dlm satu gelangang , mcm2 skill la  yg dkeluarkn

Antara watak yg aku ske adalah Yamamoto , Atuk tua ni , yg hebat nya , dia boleh keluar kn Api , sapa dkt , mmg KO la kn ,tpi Watak yg pling kuat adalah Kurusaki Ishigo
Haaa , ini lah Watak2 yg ada kt Game ni .. korang boleh tgk2 mcm2 Hero ada .. :)
 Sdg2 main2 dlm game ni , boleh lak Ada Kluar watak Naruto , iaitu kyubi
nk sampai ke thp ni memang lama laa kalo main , dkt 2 jam , hehehhee..
ok la Selamat mencuba Game ni .. :)
Sbnr nya bkn game Anime ni je yg ada kt Warcraf , korang pn boleh main game
Fight Of Character , Anime Fox , dan lain2 .. (︶ε︶メ)
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

14 comments:

hibari said...

yang ni baru la coool !!
nak jugak..

BHAIHAQI COOL said...

Oii Hibary , Mmg Rugi laa ko x dpt main game ni , Best gle , hahahaa...

bantalbusukz said...

maen Pes la bhai..ag best..hahaha

BHAIHAQI COOL said...

hahaahaa .. :) , org main Pess kt PS2 .. :)

Gee said...
This comment has been removed by the author.
Gee said...

hehe..macam best je...nak men gak la..huhu

dAto' said...

Bleach dah jadi boring dah skang bhai..

BHAIHAQI COOL said...

@Gee : try je laa , hahaha..

@dato' : Aloloo, cite je dh boring , game best .. :P

Burp said...

pergh! nih gune dota punya platform ker? kat mane nk donlod maps? :D

BHAIHAQI COOL said...

Hahahaa , saya ni thu main jee , x thu nk download :P , nanti sya tnya kwn saya .. :)

Ija AppLe :) said...

my bro sume maen game nie..
24 jam ngadap game nie.. (:

BHAIHAQI COOL said...

Ehh Ija ni , x de la smpai 24 jm pn ... 12 jm jee .. :P

Makbed said...

singgah sini

BHAIHAQI COOL said...

OHh , nanti dtg lgi yaa .. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...