Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, October 28, 2011

tmpt slmt meletakkn kenderaan

yaa ~~ gmbr di atas ni akan berlaku apabila kita menjadi seorang yg lurus
( ikut je tanpa fikir salah silap & bahaya yg akn d hadapi )
Di sini ada EMPAT cara bagi meletakkan kenderaan/parking di tempat yg lebih selamat ,
di mana bgi mengelakkan kenderaan anda drpd sng d curi ..

1 . Meletakkan kenderaan anda d tgh2 d antara 2 kenderaan lain .
( Kena di lakukan di ruang lagi kecil dri kereta anda )
kereta calar x pe , yg penting kereta x hilang .. hehehee~~

2 . Meletakkan kenderaan di atas pokok .
( Makin tinggi pokok makin selamat la kenderaan anda ni )
kalo korang rasa cara ni payah hdak guna , korang boleh gna cara ke 3 .

3.  Meletakkan kenderaan anda d tangga .
( Cara ni lebih mudah di gna kan )
tapi jarang ada tmpt parking mcm ni , hehehee~~

4. Menyorokkan kenderaan anda di dalam Air .  
( Cara ni paling berkesan dan paling selamat  )
Semakin dalam Air , Semakin selamat la kenderaan Anda , hahahaa~~

dgn semua cara ni , kenderaan anda akan semakin payah hdak d curi ..
dan Ilmu saya beri ni ada lah FREE
Anda semua sangat d galakkan mengunakan smua cara ni :)

(︶ε︶メ) yaa..

jangan la jadi org yg lurus :)

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

28 comments:

Syafiq Isme said...

bahahha sumpah kelakar. hey kalau mcm ni pn org ada kat dunia ni sgt2 susah lahh hehehe

hey i ada buat satu entry berkaitan apa pandangan wanita terhadp lelaki. blh bg sedikit pandangan x ? hehe

http://bubblechezz.blogspot.com/2011/10/monolog-dalaman.html

Cik Lia Lomi said...

hahaha, terbaek..

BHAIHAQI COOL said...

@Syafiq & @Cik Lia : hahahaa~~ apa lagi , jom kita gelak .. :D hahahaa~~

Ct Aja said...

hahahahha, nak letak atas pokok...tolong ajarkan ilmu terbang..hihihihi

hibari said...

bhai..ko sorang je la parking mcm tu.

Juliet_iRa~" said...

lawak2...

awk sorang je la parking camtu..

mmg confirm xkan hilang tapi kereta xleh guna dah lepas tu...

;p

BHAIHAQI COOL said...

@Ct Aja : hahahaa~~ ilmu letak atas pokok agak payah skit , baik x gna cara lain jee , hahahaa~~

@Hibary : Ehh~~ , aku suruh ko gna skali laa cara ni !!

@Juliet : Ehh~~ boleh gna laa , boleh buat perhiasan ~~ , hahahaa~~ :P

Siti Nurazlinda said...

memang selamat -,-

hibari said...

aku x maen la parking2 kereta ni.aku parking helicopter aje :)

BHAIHAQI COOL said...

@Siti Nurazlinda : Ohh ~~ yake , dh try ke .. :P

@Hibary : ehh ~~ helicopter leh gk gna cara ni , .. tolong la , aku suruh ko gna ni Hibary~~

hibari said...

aku pemandu yg berhemah lagi termashor.x gune care macam ni.x cool

BHAIHAQI COOL said...

Ehh , cara ni x cool ko ckp , apa yg ada d blog ni , Cool - cool , thu x !! hehehee~~

hibari said...

haha..
haah.yela.sbb BHAIHAQI COOL yg tulis

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ bgus2 , akhirnya ko faham :D

hibari said...

humm..buat2 faham je.. :P

BHAIHAQI COOL said...

hurmm~~ ckp je la ko fhm 100%

hibari said...

x faham jugak.ianya komplikated utk difahami.

BHAIHAQI COOL said...

@Hibari Sama : Haaa ~~ ni semua hnyalaa Alasan ~~

Mia Mandy said...

wahaha.....dh nmpk cam accident je yg no.3 tu..hihi.

BHAIHAQI COOL said...

@Mia : hahahaa~~

( bkn ke semua accident , hahahaa)

Cik Wani said...

haha.. terbaik terbaik terbaik.. paling xleh blah bab kete yg last tu..
steady pnye parking..! ^_*

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ yake , ~~ jadi Cik Wani , kna la cuba , :P

explore-myself said...

terima kasih atas kunjungannya !

BHAIHAQI COOL said...

ohhh sama2 ~~ :D

Shah said...

singgah blog shah nak tgok contest untuk blogger http://28shahmin.blogspot.com/2011/10/first-contest-creative-candid-with.html

BHAIHAQI COOL said...

haa~~ nanti saya fikir masak2~~

NuRul said...

adoii..hancur kereta

BHAIHAQI COOL said...

hahaa~~ x pe , janji x hilang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...