Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Wednesday, March 7, 2012

Imaginasi Si Kucing


Haaa~~ ni la sblum & slps di edit :P
hehehee~~ ni laa kut yg di fikir kn dlm kepala si kucing ni :P
berangann jee manjang...


hahahaa~~ , ni kucing jee dpt nmpk ..
kalo korang ada kucing , dpt laa thu dah kucing korang wat pe :P

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
mcm2 laa kucing ni punya imaginasi .. :P
hahahaa~~
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

20 comments:

Ct Aja said...

Yang main gelung tu paling lawak...hahaha...comel..

Apai said...

dh cam hari kucing sedunia je....byk entry kucing..haha

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Apai : hahahaa.. Tah laa , sjak tgk anak kucing kt rumah sewa ni ,.. ska lak tgk kucing :P

Ezad Skytech said...

pandai ke kucing tu mengukur...hee~

caliph shuriken said...

yg last tu mcm citer anime slamdunk, hukk...

Ayumi Comot said...

teringin sgt nak paham bahasa kucing:P

GEMUKituMENARIK said...

behahah !

comel giler yg main basketball tu (=

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

anNaqia said...

comelnya!

Tikah said...

aww..comelnye!!hahah..yg maen basketball cute gler!!

Cik Kay Jue said...

klakar betul la.. hehehe

~syasya said...

comel gila kucing2 tuhh..haha.. btw nk tnya mcm mna nk letak like fb tu kat bwh post? :)

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Ayumi : haaa . belajar la kt gmbr ni :P

@Syasya : laa , mcm mna yaa nk ajar , saya x pandai buat tutorial :P , sng copy & paste link like fb tu kt dlm design ltk kt dlm bhgian entry :)

dhlondhenk said...

nice blog...kunjungan malam persahabatan dari indonesia...selamat malam

Hai. Im Mira :3 said...

Ahahaha comel sangattttt :D

Lynn Damya said...

alaaaaaaaa....comelnyeeee !!!! (>_<) grrr haha

Muna rahimah said...

Hahahaha . lawaklawak . suke suke ^^

liza said...

sumpah memang comel...

RazFiRa said...

comel giler!

Muhammad Naqib said...

Cool~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...