Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Tuesday, February 28, 2012

Comelnyaa .. 2 kucing 1 balang


oit~~ buat apa tuu~~ hahahaa~~
kalo dulu kita tgk 2 kucing 1 bakul
haa ni plak , 2 ekor kucing nk masuk dlm 1 balang .. :P


hahahaa~~ masuk gk dua2 ekor kucing ni :P
baru boleh tido ZzZzZzz..

(︶ε︶メ) huhuhuu~~ ,
x sangka kucing ska tido tmpt sempit2 ni :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

18 comments:

Ct Aja said...

alahai comel..hihihii

Pen Biru said...

Comel3!

Rapunzel Cikilolo said...

tak mati ke dalam tu?

kenpoo said...

wkakakakka!

Muhamad Azam said...

Jejak sini harap sudi balas kunjungan.. (^-^)

muniramohd said...

alahai comel nyer kucing ney..mintak sekor..huhuhu ^^

^_^ Zaza Nur Iman said...

alaaaa....comel sgt :)

Beckhrooy said...

tak sepit ke, haha kaca ke plastik tu

Syuhada said...

comel!!!!

fara uya said...

awatnya comel sangat...hehe^^

CaYe Cik iLa said...

ley x law ila nk penyek meow2 tuh...germ la tgk..comel sgt...

FatinAmirah said...

tak lemas ka kucing tu

Koding said...

Menganiaya kucing ni...

Jemput singgah ke blog Koding...

kaishin said...

teringat anak kucing aku kena sumbat dalam balang ngan anak cina..mati lemas anak kucing aku..:(

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

Bnyk la komen nk kna balas ni ..
:P

Semua/all : Comel kn kucing tuu :P .
Kucing tu x lemas kut , sbb kucing tu yg msuk kn sendiri dlm blang tuu ..

Kaishin : Iskhh3x , x ptut diorang wat kucing mcm tu ..

GEMUKituMENARIK said...

uit kesian nya . tk sangup tgk -.-'

Lynn Damya said...

hahahahahaha cuteeeenyeee !!! >_< boleh sy share di blog sy x? tp sy akan link kan ke blog kamu? klw xleh xpe tau, hihi sy sgt suke kucing !!

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@GemokItuMenarik : huhuu~~ apa nk kesian nya , Kucing tu yg rela :P

@Lynn : hehee~~ Share laa , kalo x nk buat link pn x pe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...