Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Monday, October 24, 2011

Haiwan bertukar Sayur / Buah

Katak berkulit limau ~~ wauu ~~ mmg Cool~~
hahahaa~~ tpi ni bkn nya sumpahan yaa~~
ini merupa kn kemajuan teknologi kini yg di edit dgn Photoshop bgi nmpk real
Apa jadi yaa jika haiwan di edit menjadi buah atau sayur

Wouu~~ hahahaa~~ kalo betul ~~ rasa haus jee , cri je kuda belang ni~~ :P

huu~~ kuda jadi tomoto , tpi saya x mkn :P , (bernasib baik kuda ni :P )
tpi saya lgi x mkn bawang :P

haa ~~ dn mcm2 lagi~~

(︶ε︶メ)huurrm~~

mcm2 la imaginasi  photoshop ni~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

11 comments:

dwaty said...

bagi free pun tak nak...

BHAIHAQI COOL said...

Hahahaa~~ thu x pe .

Hannah Huda said...

Giler betul.Macam mana nak hidup kalau macam ni,hahaha XD

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ lgi sng dpt makan lgi sng hidup laa :P

Ct Aja said...

wuhuu, kreatifnye... xreti nak guna benda alah 2...hihihi

Pejuang Kesenian Extreme said...

Ni bukan sayur..Ini buah la..haha

Norgadis Labuan said...

seramnya.... tak sanggup nak makan...

hibari said...

yekk

BHAIHAQI COOL said...

@Ct Aja : hahahaa~~ bkn sya yg buat pn ~~

@Pejuang : ehh saya ingt kn bawang tu sayur :(

@Norgadus : ehh seram kee ~~

@Hibary : Uwweekk~~

eLLa n aLia said...

uiyoo.. smart!

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

hehee~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...