Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Tuesday, October 25, 2011

Cool - Hotel dari Pasir

yaa ~~ Anda pernah dgr org buat pelbagai bentuk dri pasir ~~
percaya x anda gmbr d ats ni , bkn sebuah istana semata2 ~~
tpi merupa kn sbuah hotel yg terdapat di pantai Weymouth, Dorset, di England.
_
Yaa~~ hbat kn ~~ ini lah Pintu msuk nya , & di caj kn  $ 20 satu malam
.
Ia mempunyai bilik-bilik yang berlainan dengan katil single dan double & x de bumbung ,
Pelancong yg dtg akn singgah ke hotel ni krana  hdak merasa pengalaman hidup d pasir ~~

(︶ε︶メ) huu~~ design yg cantik .

tpi malang nya ianya bertahan smpai hujan ..

 



Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

10 comments:

BiQa HatmiN said...

wah...ada pulak idea mcm ni ek..hehe

hibari said...

haha..ni la hasil-hasil main sand castle bile mak bawak pi pantai.

BHAIHAQI COOL said...

@BiQa : bnyk sgt idea diorang smpai buat benda bkn2~~

@Hibary : hahahaa~~ yala kut~~

Cik Yuyun Nadira said...

wuuu sangat kool ! tapi tak praibesi , haha

BHAIHAQI COOL said...

hahaa~~ x pe , nk rasa penglaman jee ~~ duduk situ

Ct Aja said...

best nye kalau leh tgk depan mata...hihihihi

Yastro said...

sand sculpture nih....hanya mereka yg berseni je yg mampu buat...terbaikk!!!

BHAIHAQI COOL said...

@Ct Aja : hahaa~~ nk tgk , buat la sendiri :P

@Yastro : yaa mmg terbaik~~ :D

Alisya said...

macam-macam idea dorang ni...

BHAIHAQI COOL said...

@Alisya : hahahaa~~ , otak diorang cuba nk buat lain dri lain ~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...