Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, October 21, 2011

Tempat Tidur Terbaik

Adakah anda cukup selesa dgn tmpt tido anda ?
TAHUKAH ANDA !!
ada tmpt yg lebih cool atau selesa atau nyaman  selain d bilik anda ..
di antara nya adalah di :
Tandas
(nk lebih selesa , bka la penutup tandas tuu)
apatah nama ni , besi buaian kut~~hahahhaa~~
(sng di dapati d bandar yg berhampiran :P )

Tayar , (akn lebih selesa kalo ia nya bergerak

dan ini adalah tmpt terbaik utk tido ~~ , udara nyaa sgt nyaman skali~~
sng d jumpai , iaitu di longkang2 besar d kawasan rumah anda~~
( uhh~~ kalo lps bgun , boleh terus mandi manda d situ jgak :P )

(︶ε︶メ) Apabila terlalu letih , 

kita sanggup tido d mana2 saja~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

14 comments:

cik aisha said...

xstrategik langsung suma tmpt tido mereka2...huhuu

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ strategik apaa ~~ :P

K.A.K.A said...

teringin nak tidur kat tempat yang last tu. senang..lepas bangun terus mandi. tade la lambat g kelas.. haha

BHAIHAQI COOL said...

HAhahaa~~ betul Aswad , mudah & cpt ~~

Kazen said...

sume kreatif....gaya ini sesuai buat mereka yg tido xbuas hahaha

BHAIHAQI COOL said...

yaa~~ kreatif dgn kos yg murah kn ~~ :P

Kaler Maler said...

tido atas moto or dalam kete aku biase ler. ini mmg jiwa kental punya tido

BHAIHAQI COOL said...

haa ~~ jgn tido sambil pandu dh laa~~ terutama moto tuu~~ :P

Farhana Jafri said...

yg tido atas buaian besi tu la pling hebak! xsakit plak bdan dy.. hahahaha

BHAIHAQI COOL said...

Hahahhaa~~ yg nyaman tu tidur kt longkang tu , lgi hbat :P

josrevalution said...

blog bro ni nodofollow!..hehe..dah ok la ni..nodofollow lg baik dr dofollow..tp 1 je,bro kene ubah setting supya jadi pop-up bila org komen spya blog xyah lg nak loading semula..:)

BHAIHAQI COOL said...

Ohh yake bgus ~~ tima kasih bnyk~~ ,

awinfaizny91 said...

hahhahahha...bengang je aku tgok yg tido kat tayar tuh...


p/s:yg pntg tido dlm toilet mmg nyaman.hehhehe

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ tpi kt tayar pling selesa~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...