Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, October 14, 2011

Indahnya Halaman pokok

uhh~~ duduk d bandar mmg berasap~~ duduk kt jengka lak panas~~
hurmm~~ nanti kalo dh berduit nanti , aku rasa nk duduk kt kampung je la , 
kalo leh nk dkt hutan rimba , hahahaa~~ bru Cool ..
Pastu nk buat rumah kt atas pokok , mcm kt atas ni .. 

pastu nk letak pintu masuk rmah aku pokok mcm ni ~~
haaa .. bru stylo~~ masa nk msuk rasa Cool jee~~

pastu nk ltk benda ni kt halaman permainan ~~ , 
sng nanti nk anak2 aku main panjat2  , hahahaa~~



pastu nk letak pokok ni kt halaman rumah ~~ cehh~~ bru ctik sikit~~
 
hahahaa~~ kn best kalo smua nya dpt buat :P

(︶ε︶メ) huu .. berangan je lebih aku ni

huhuhuhuu~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

9 comments:

eyrah ♥ said...

dduk kt kmpg best. sjuk aman, tenag je :)

BHAIHAQI COOL said...

eyrah ♥ : yahh~~ lgi Cool kn kalo sblh sungai :)

mya bajuri said...

wahh, tinggi impian.. dah siap plan landskap lagi ni :)

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ ni angan2 mat jenin :P

lily damia said...

huhu berangan...beli anak pokok, pastu wat bonsai, design lah camne pon ..macam kat Genting diorang wat naga ....jadi tau..yg penting kena jaga dan potong elok2

Mimi Nur Farahin Hassan said...

nanti kalau dah menjadi rumah tu..jangan lupa jemput..nak gak merasakan..hahaha
=)

BHAIHAQI COOL said...

@lily : wahh~~ tpi saya nya ni semula jdi , x de design2~~ hahahaa~~ lgi Cool~~

@mimi : yahh~~ saya akan jemput awak mimi ~~ :)

Eein Azryn said...

kalau impian ni tercapai, jangan lupa jemput saya time raya. :p

BHAIHAQI COOL said...

@Eein : ohh~~ ok2 , saya akan jemput kamu :P ,
(dlm dunia ni , x de apa yg mustahil)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...