Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Saturday, March 24, 2012

Lawak gangster kucing .

hahaa.. korang ingt manusia je ke boleh jdi gangster ..
Kucing pn boleh laa , hahahaa..
korang boleh ke lakukan mcm kucing ni buat :P .
haa.. tengok2 , brutal + ganas + selamber + Cool  tuu..


(︶ε︶メ) huhuhuu~~ ,
boleh gaduh ni kalo manusia buat mcm ni :P
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

25 comments:

ZUHANIF said...

suka yang amat sgt dengan kucing :P tq jengok blog sy. jenjalan membalas kunjungan semula :)

Norafifah Roshman said...

COMELnya kucing :) hehehehehe.

nurpiska said...

cool giler!

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@ZUHANIF & @Norafifah : Comel kn Kucing ganas ni :P

@Nurpiska : hahaa , Cool kn mcm saya :P

Schu haDa said...

haha :D

syahirah said...

i luv cat :D
blg ni bnyk pasal kucing la..ni nk follow ni [1223]

Norazlin Nordin said...

perghhh, memang gangster sungguh itu kucing, selamber nengg! :D

Pen Biru said...

kacau daun betol kucing oreng tu

vincenzo carlone said...

nice :-)

Jeremy said...

This is very nice.. Cute kittens.

Uniforms

Niswatus Solikah Samik said...

wah! blog kucing! hehe... salam kenal.. done follow awak.. jempot follow sy ek.. =)

kurtjagung said...

wahhh!!best2.......haha eh terlepak plak sni..hehe

Journey of Youth said...

memang minat kucing sungguh tuan blog nie.pe pun nice la da pictures...

klANA said...

gangster pon masih control kiut lagik..okeh la tuh..hua3 (^o^)v

Syazwani Jalal said...

extra cool der ;)

Aida Omar said...

haha..memang slumber badak je dia lalu. Kalau manusia boleh jadi marah atau boleh jadi blurr sekejap. :P

caliph shuriken said...

saja cari pasal tu, huh...

Cik Tie@Akak said...

comey giler

Puteri said...

Yeahh memang cool (Y)

nur_za said...

comei kan =)

MawardiYunus said...

cemburu letew

Yana Libra said...

comelnye...nak picit-picit je rasa..hehe~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe manusia dan haiwan memang berbeza.. rasanya skarang ni, manusia perlu menyontohi haiwan ~_~

Spark Naim said...

really cute....

eszyamin said...

hehehe...lawaknya kucin tu..geram la..bhai byk kucing tak..? nak satu boleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...