Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Wednesday, November 9, 2011

Terlebih Cool - Remi Gaillard

Rasa nya semua orang dah kenal ngan Remi Gaillard , hahahaa~~
Orang yg Paling Cool , Paling relexs dan Paling Nakal , huhuhuu~
Sapa yg x knal , boleh la search You Tube , taip je nama nyaa "Remi Gaillard"~~

Dia ni orang Perancis , dan start mendapat perhatian di media Perancis selepas melakukan satu siri serta  didokumentasikan dengan pranks, termasuk terkenal dengan penampilannya  menyamar sebagai satu pemain bola sepak Lorient football player in the 2002 Coupe de France final match, di mana dia mengambil bahagian dalam perayaan pemenang  walaupun disambut oleh Presiden Republik Perancis Jacques Chirac ketika itu

Hahahaa~~ , dia ni mmg selalu meletakkan kan hidden kamera , 
dan melakukan aksi d luar jangkaan , tanpa rasa segan silu ..
dan dgn sikap nya itu , dia tlh mempunyai bnyk peminat yg gila-gila hahahaa~~
paling best , dia mempermain2 kan polis d sana , hahahaa~~
_
Hahahaa~~ peminat nya juga turut serta membuat kecoh d pelawanan bola sepak :P
_
 
Ni antara Video yg gila2 dia ,hahahaa~~ ,  memang lawak laa~~

(︶ε︶メ) hehee~~

Jangan melakukan aksi smua ni ...

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

13 comments:

Sha Dhira said...

bola sepak ka??...hehe.. aq suka skate lagi dr main sepak2 bola tue..hehe..

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ dia ni macam2 dia buat , bkan bola sepak jee :P

Sha Dhira said...

ish3,,,macam2~ haha

BHAIHAQI COOL said...

Hahahaa~~ ni la nama nya Cool Dhira :P

cik kartun said...

kalau kt mlysia adew ke org mcm nie???

BHAIHAQI COOL said...

x de , tpi kalo ada , kn gempak :P

fae jamal said...

cool ! :D

BHAIHAQI COOL said...

@Fae : yaa Cool kn ~~ :P

merpatisejoli45 said...

done folow u, folow me back k. :)

Cik Suriz said...

tak pernah dgr pulak nama dia.. T___T

BHAIHAQI COOL said...

@Cik Suriz : jangan kecik hati , hahahaa~~ :P

Ct Aja said...

hari ni baru kenal die....hihihihihi

BHAIHAQI COOL said...

Ohh ya ke Ct Aja , lmbt la Ct Aja ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...