Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Thursday, November 10, 2011

Haiwan Peliharaan

Wahh~~ , kan Best kalo dapat mandi ngan haiwan peliharaan kita macam ni ~~ :D
hahaa~~ bukan nya apa  , biasa nya haiwan yg d bela kecik2
macam kucing , arnab , ayam , itik , hamster & lain2~~
Jadi kan best kalo kita mempunyai peliharaan yg besar2 , 
macam HAIWAN LIAR , baru GEMPAK !! , 

Haa , tengok , Best kn tengok , harimau & serigala  ini bermanja2 ngan tuan nyaa~~
macam haiwan ni lak yang menjaga tuan nyaa kan :D

Allooloo~~ gajah ni x nk berpisah lak ngan tuannyaa~~ 
Haiwan yang lebih besar akan nampak lebih berimosi , :D

haa bkn tu saje , kita juga boleh bagi nasihat sikit kt haiwan liar ni , Aghh kan best ~~
" ko ni dah besar ni jangan nakal2 "

(︶ε︶メ)hehehee~~

kalo Haiwan liar ngan manusia pn boleh bermesra2 , berbaik2 

Asal x kita sesama manusia pn mcm tuu~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

17 comments:

hati♡ said...

uik.. binatang buas kategori mcm ni pun leh jadikan haiwan peliharaan ke awk? ;p

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@hati♡ : kan gempak kalo macam ni ~~ :D

hz adam said...

kalau da kene ngap x mcm sedap lak, haha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

ohh , hahaa~~ hz adam , pandai2 hidup laa~~ :P

Belajar Photoshop said...

menarik sekali jika kita bisa bersama-sama hewan peliharaan kita jalan jalan sore apalagi yang kita ajak jalan jalan adalah singa.. ckckckckck..

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Belajar : yaa betul , sangat menarik kalo dpt bawa Singa jalan2 .. :P

Ayien Ocaca said...

msalah nye kat malaysia xleh nak bela haiwan cmtu...
kalu la ade....
mesti gempak kan...
slalu nye org hang ou bawak sugar glider je...
kai ni org hang out bwk harimau...

SpeakerSekolah said...

Syok habis kalo aku dpat mndi ngan snga..huhu

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Ayien : hahahaa~~ Gempak kn , kita duduk je la kt hutan , baru boleh bela :P ,..

@Speaker : tuu arr , tringin kn nk mandi ngan Singa :D

MISS COFFEE said...

abnormal..

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

hahaa~~ normal la ni :D

baca dan senyum said...

haha best gila, letak depan rumah time malam ni confirm pencurik tak datang. jeling pun takut, kalau bawak balik kampung time raya mesti orang ramai pandang. kalau turun kar R&R silap2 stesen tv pun datang. hahaha

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@baca : yaaa~~ hahaa~~ tu la saya nk sgt bela Haiwan liar ni :P , perompak bru tkut msuk rmah :D

Aesya Zealous said...

nk bela rimau la gini..huhu

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Aesya : wahh~~ x tkut kee~~ :P

Ct Aja said...

kan?? terfikir gak, kan best kalau leh bela rimau ke....

tag sini ye..
http://ajaratulaswad.blogspot.com/2011/11/soalan-dari-msredcheesecake.html

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Ct Aja : haah , mmg best , dh dpt bayang kn dah ~~ hahahaa~~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...