Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Saturday, November 26, 2011

Pemburu Rusa

Ohh.. Tidak !! , Rusa skrg dah pandai , tgk sapa yg buru sapa
 Dah dapat lesen P tuu.. hahahaa~~
( Aku pn x dpt lesen keta lagi :'( )
Haaa~~ Tengok !! , Rusa ni skrg dah berlatih nk menyamar jadi Manusia ... mmg lol .
 Hahahaa~~ Bukan tu jee . Tengok  , dah pandai main nyorok2 dah !!
Patut laa payah dah nmpk rusa kt Hutan !! 

Jadi kita perlu tahu time senang nk buru ni  .  Haaa~~ ni la dia time yg elok :
Haa , time ni dia sdg leka ... ( Uhhh Sedap nyaa Garuu.. ) hehehee~~
Hahahaa~~ , yang ni lagi la , korang boleh dpt Triple Kill ... huhuhuu~~

(︶ε︶メ)hehehee~~

Dulu suka sangat main Game Deer Hunter .. 

Penuh dgn kesabaran masa main ..

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

24 comments:

aiman fanboy k-pop said...

gambar yg last sekali tuh...
saya gelak sampai pengsan..haaha..^^
nice entry!

cili_kering said...

pic last 2 merepek...hahaha..suke bace entry nie...

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Aiman & @Cili : Smua ska pic last tuu , hahaha~~ ,asal ? :P

FiqaSaleh said...

pic last tu lawak..
klu yg depan tu betina yg belakang tu jantan..
dh tu yg belakang lagi jantan gak kan? so rusa gay lah? hehehhe

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Fiqa : hahahaa~~ Yg tgh tu citerasa tinggi & yg last tu mmg Gay ... Ini lah CINTA 3 Segi ..

miSpYeja said...

len macam je last pic tu

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Misp : hahahaa~~ no coment :P

Fendy said...

rusa aneh...hoho

FiQ said...

nice blog...follow me too

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Fendy : hahaa~~ mmg sgt aneh..

@FiQ : :D

thomas said...

Bagus juga kalau rusa boleh mcm tu,selalu sangat kena buli.

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Thomas : haah , Mmg Bagus , bru hidupan ni x pupus :P

KizZ said...

hahaha...giler betul rusa rusa nih..

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Hahahaa~~ mmg Gila Rusa skrg ni ~~ :P

NurulYaziin said...

Ahahah funny!
thx 4 visit mine

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@NurulYaziin : Jom kita glak , hahahaa~~

Nuril Husna Azman said...

haha..yang last skali 2 gempak..

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Nuril : hahahaa~~ mmg la gempak , boleh dpt triple kill :P

faizulosman said...

yg last gmbar utk 18 ke atas je... hahaha...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/cuti-cuti-malaysia-mari-melawat-johor.html

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

hahahaa~~ diorang sdg main2 panjat2 je la adik beradik tuu :P

ZORA said...

amboi yg last sekali 2..:P

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

@Zora : Apa apa apa ... hahahaa~~

Ct Aja said...

hahahha, ni mesti rusa dari didikan bhaihaqi..hihiih

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

hahahaa~~ pandai nya Ct Aja ni .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...