Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, September 2, 2011

Hero Dota 2

malam2 ni , mls nk g raya rumah org dah , nk main dota laa~~
dlm main dota ni , rasa nk main dota 2 lak  ,  bila laa Dota 2 ni nk d lancar kn yaa , 
International dota 2 Championships , dh hbis dh ..
dlu time puasa , tgk game live ni kt tenet , mmg rasa nk main laa ,hahaha~~
lps tu tournament kt rmh shafiq , 5 v 5 smpai subuh , hahahaa~
pastu siang tido (dlm kelas lak tu)
haa.. ni laa kumpulan NAVI , yg mng dpt $ 1,000,000 tuu ..(Tahniah la yaa..)
kalo kumpulan O|P msuk , tentu leh mng ,..
haa , ni la kumpulan O|p , yg terbaik dri CS Jengka~~
huhuhuu~~
haaa , ni laa , hero2 Dota 2 , dgn image baru dn lebih 3D..

(︶ε︶メ) ..

haa , bila laa , aku lak yg nk menang tournament ni ..

 

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

26 comments:

al_hakim said...

dota baru ek?lama dah aku tinggalkan benda2 ni..

BHAIHAQI COOL said...

haah , yaa , ni dota baru , dh x gna dlm warcraft dh~~

hibary said...

wahhh..aku x amek pun lagi dota 2 ni..
rylai, alleria, traxex, mirana ngan lina semakin chantek tp awat razor ngan balanar semakin x hensem..
humm

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ , x hensem bru sng nk kill , gram~~

.
@hibary , bila nk 1 by 1 ??

hibary said...

ala..x hensem x cool..x macho..
asal x nmpk jah'rakal..
ala..bagi dulu aku dota 2.

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ jahrakal x de kluar lgi .. :'(
.
Ehh , ko ada dua blog ke Hibary~~

hibary said...

ala...lambatnye pakwe aku nk keluar..

haha.satu hibari punye.satu hibary punye.ko bace la entri first hibary tu..

BHAIHAQI COOL said...

Ohh.. Hibary , jgn la buat kepala aku runsing~~ korang ni blog pn bnyk clon , mcm fb jee~~ , hahaha~~

hibary said...

haha..ko x payah nk runsing la
professor mmg kene bnyk klon..
^^

BHAIHAQI COOL said...

ohhh , tu clon Hibary yg ke-4 , aku bru jmpa 3 jee , yg lgi satu x jmpa ... ko ltk nama Blogfish yaa~~
hahahaa~~

hibary said...

3? 2 je
haha. mne ade. blobfish tu cume kenalan mereka je

BHAIHAQI COOL said...

http://hibari-rumpailaut.blogspot.com/

http://hisa-ichinisan.blogspot.com/

http://hibari-ichinisan.blogspot.com/

,... HAAAaa.. nmpk2

hibary said...

(-.-)" . . . . . . lalala

http://hibari-ichinisan.blogspot.com/ , aku da tukar url, sepatutnye http://hibari-atashinouta.blogspot.com/, cmne ko bole jumpe hah?

huu..kalau ko hebat ko cari la kingdom aku yang lagi satu tu..

BHAIHAQI COOL said...

hemmm~~ aku kn detektif~~ ,... x nk la cri ,
ko bgi thu je laa , tu pn nk secret2 ..
hahaha~~

Lady Diana @ Lat'z said...

emm..sekarang ni org suka main dota...sempena Kuching Fest lepas pun MBKS ada mengadakan DOTA challenge...

hibary said...

ala...bantuan detektif conan tu.
mne ade secret2..korang yg x jumpe..
muahaha

Zul Fattah said...

ee.. nak lawan ke bro dota?

BHAIHAQI COOL said...

@ Lat,z : Sekarang rmai yg main dota , tournament bnyk dah ~~

@Hibary :hhahahahaa~~secret laaa tuu , smpai x terjumpa tuu ..

@Zul : ehh , saya ni noob jee .. :P

sofia nana said...

baru2 ni aku main dota .
pastu aku main jelaa . takk tahu pe matlmat game tuh . main 5 mnit terus rasa bosan =P

BHAIHAQI COOL said...

@Sofia : oiii , kalo ko nk main , ko kna 1 by 1 ngan aku , bru aku bleh buli ko , hahahaaa~~

sofia nana said...

hahahaha . kau nak buli aku ? ce lawan men game jojo fashion ngan aku ! hahaha =P

BHAIHAQI COOL said...

hahaha~~ , aku mna minat fashion2 ni , diner dash leh laa , hahaha~~

Nizam Ijam said...

berdota sakan nie..haha

BHAIHAQI COOL said...

hahahaa~~ biasalaa org muda~~

memel said...

dota memang cool la.! bila la lagi ade tournament. hehe

BHAIHAQI COOL said...

Wahhh Mell , Bila lgi ko nk kalah ngan aku ni Mell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...