Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Sunday, December 5, 2010

Battle Tank

Hahahahaa , Best gila ... dh setahun dh x main game ni .. tiba2 main , rasa teruja sgt2... ini lah game mula2 aku main sblum DOTA , bersama si Hainizam tuu hahahaa.... Masa kali pertama main tu x tido mlm d buat nyaa , lebih2 lagi kalo esok tuu x de Class .

Game ni cara main mcm dota , cuma game ni smua benda bleh upgrade , hero dia , barang dia , dn lain2 .. biasa la mkin mahal brg kita bli , mkin kuat la hero tuu ,  tdi aku main 3x game ni , dkt 4 jam gk laa.. klakar kn , 2 kali kalah sekali menang ..  biasa la , Hero mula2 kalah , hahahaa..
Akhirnya menang GAk !!! huhuhuhuuu..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

2 comments:

KenpooChan said...

hahaha..btol2..
aik bukan ke 1st kite men tower dfend??
weh ko nye blog ni susah nak bce la

BHAIHAQI COOL said...

mula2 tu , maksud aku sblum dota laa , hahahhaa.. tpi game ni lagi lama aku x main dri Tower defend tuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...