Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Monday, December 12, 2011

Cool Dota Imba

Haaa~~ korang pernah main Dota ?? ..
Haaa~~ korang pernah x main mode fun ? 
kalo korang Suka main mode fun korang mesti teringin nk main Dota Imba ..
hehehee~~ apabila hero ni mempunyai kuasa diluar batasan & Item diluar dugaan ... :)
Haa~~ Ni Huskar , Dgn Item terbaik nyaa~~ merupakan Hero paling Kebal~~
nyawa sebanyak 19000++ & mempunyai regen yg tinggi .Fountain serang pn x de effect
_
Haa , ni plak traxex dgn tiada item masa lvl 25 , tu  pn damage dah 400++ ,
_
Haa , ni plak traxex dgn item lengkap , damage sebanyak 10000++ , 
anak panah nya pn bertukar , ( Hero damage paling tinggi )
 haa , tengok Critical nyaa ~~ 42000++ , Imba giler ..
Pastu kn , Rosyan map ni , ada kuasa Bingo , one hit die..

(︶ε︶メ) hehehee~~ , 

Kadang kalo boring main dota ,

boleh la sonok2 main dota imba ni ... :)

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

9 comments:

Sha Dhira said...

one hit die..Bingo!

Sha Dhira said...

bingo!

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Sha Dhira : yahhh~~ BINGO ~~ :)

@Mr Lonely : smile :)

Ct Aja said...

alamak tak tau game ape ni...hihiiih

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Ct Aja : Ehh~~ Rugi nyaa x thu game ni ~~ :P

DinBlues said...

isk aku besa main dota gak tapi selalu main jenis offline dan kompom pakai maps ai. kalau nak online isk takut jadi lauk plak..hahahah noob lagi..

Dota imba nie cam best plak aku tengok tapi tak ada cabaran ker dota nie..tak best la main fun jer..kat dota imba nie VS kuat ker ?? mana nak download game nie

hibari said...

haha. aku same macam din

din..geng jom.aku lindung ko, ko lindung aku baru la x jadi lauk pauk

XD

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@DinBlues : Cer cri kt cni www.epicwar.com , Search dota imba or DotA_imba_3.73.3 ,

VS , skill kurang kn amor jauh nya smpai ke hujung map , dri base , pastu syun dia pedih kna masa armor dah kurang :)

@Hibary : bila kita nk 1 by 1 dota ni~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...