Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Friday, December 23, 2011

Dota 2 - Hero Api

Cool ~~ , Ehh... Hot laaa~~ :P
Hero Api yang Saya suka gna dalam dota ,
iaitu Huskar & Batrider ...
hahahaa~~ sebenarnyaa , saya teringin nk main hero ni dalam Dota 2 :P

Pehh ... Smart kn api Huskar masa bakar Hero musuh ~~
Hero yang kebal , susah mati & sng nk kill ..

Pehh~~ Hero ni lagi smart api nyaa , membakar jalan..
masa tgk vid ni , bru thu , minyak yg Batrider ni baling , bgi slow kn musuh yg kena  :P
Hero yang sng kill pada awal game & Senang lari dri musuh ..

kalo korang nk thu bnyk pasal Dota 2 , tgk la sini , blog.dota2.com


(︶ε︶メ) hehehee~~ , 
Bila laa dapat cuba Dota 2 ni ... :P
Dapat buli orang sedap ni ..
( sbnr nya x terer pn main ... :P )
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

8 comments:

shadhira said...

takiya genji...erk,,tetiba ja..

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

Hahaa~~ ko main dota ke Shadhira :P

shadhira said...

tak,,tapi aq ada kawan yg gila dota.. mcam kau jugak!.. dota tu dah mcam bini dia ja.. apa yg best sgt pun tak thu lah~~.. haha

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

Hurmm~~ , aku ni bkn kaki dota pn laa !! , tpi member aku isik paksa aku main jee , aku main laa~~ :P

♥AienNajwa♥ said...

sangat xpaham..ehehehe ! ~ (",)

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

Hahaa~~ try laa .. :P

hibari said...

asal x letak heroin api yg cun sekali
yg ice lg best

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Hibary : hurmmm benda nyaa .. Lina ke Hero api yg cun tuu ??

ice = Cool = Blog aku ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...