Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Sunday, March 13, 2011

Di pagi yang dingin ku main air

Di pagi yang dingin ku main air , sungguh Cool....


mcm  biasa , tiap2 minggu yg sejahtera... nii , aku akan g basuh MOTOR..Biasa laa , x thu nk wat pee , nk bersenam malas , so g laa bsuh moto , yg tersayang ni .mcm biasa laa , org yg turut cbuk2 join sya nya club basuh moto ni adalah  Mell , Arm , Din , Arif & lain2(hahahhaa.. mcm ramai jee)..Gim & Putra join tgk2 jee , tukang bgi coment moto mna pling cantik , hahahaa.. .Esyad lakk , waktu pagi2 yang Indah ni , biasa nyaa , dia masih terlelap ... biasalaa , study hard sgt Dotabase nii , smpai kul 7 pgi bru nk g tido ,.. bgun2 tido jee tgk moto bersinar2 mcm bru beli...pastu mulaa laa ckp , " Bhai asal x kejut aku g basuh moto ni " (padahal dah kejut2 dah dak Esyad ni)..

.
.
Mari kita gosok2 badan nyaa..

mari kta gosok2 pungung nyaa..

ketika selesai bsuh nyaa moto ni bersama rakan2 , kita org pn sambung tido , letih2 , hahahhaaa.. Pada petang tu pulak kita org mcm biasala , kluar g mkn2 cri mkn , hahahhaa , pastu hujan turun punya laa lebat , hbis d cuci moto ku dgn lumpur2 lecak .. sungguh ctik skali corak2 pada moto ku ketika ituu ..
:-) .
 Dengan membasuh moto ni dpt laa merapat hubungan kekeluargaan siisi serumahh , hahahahaa...


Ringan Tulang kn ..
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

4 comments:

AM said...

bhai tipu ,aku tade pon ,huh !

Novelgurl said...

Salam..wah ! bgslah.

Nadhirah-chan said...

meh tolong basuh motor saya sekali (bajet macam ada moto) lalala~

nora said...

mai tolong basuh krete aku lak
ko kan ringan tulang kan kan kan

ENTRY HOT : Lucah Day :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...