Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Sunday, March 6, 2011

diary x seberapa hri ni..

ini lah gaya aku tdi , 
....
        hemmm , tdi pgi g U , naik moto , ngan Irsyad , singgah blok J , jap , sbb x tau group mna tdi (utk PPP) , pastu , g dataran , parking moto and , cri Zaki ,... pastu tgk show , kt depan , ingt kn persembahan  , rupa-rupanyaa , diorang ajar senaman rupanyaa , haaiihh... x ckp ,
 x de org pn yg ikut , ohh ksian nyee.... but nak wat cam ne , sya cuba la ikut gak  diorang bersenam , but dlm mimpii jee laaa.... slsai bersenam g , lak merentas Jengkaa , bapak jauh nyaa , 20km , sya gerak dgn member seperti Arm , Gim , Arif , eijat , Zaki , Niez , Fara , (tu jee thu nama) & lain2. semasa berjalan , .....rasa mls lak nk cite ..  slsai meredah Jengka , slma 4 JAm , sya pn blik , dah blik tuu nk masuh moto lak , but singgah katil dlu , pastu terlelap , pastu bgun , pastu dota , pastu terlelap lgi , pastu , dota lgi , pastu bru teringat nk bsuh moto ... lasst skali saya tlis Blog , yg dh lama x sentuh ni...
.
.
.

Pelbagai halangan telah ku Tumpuhi 
.
.

YEhaaaaa.... 
Akhirnyaaa , 
Update gak blog ni...
Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

2 comments:

Nadhirah-chan said...

hahaha , nak update blog pun ada halangan kan :)

BHAIHAQI COOL said...

hahaha ,... busy sgt , x de masa nk update .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...