Ohh Rakan-rakan kuu (︶ε︶メ)

Wednesday, May 30, 2012

Bag Tangan Yang Paling lol

Haaa , Bag tangan ke tuu , ohhh , haaaa , aku x leh terima ...
hurmm , masa berlalu dgn pantas , fesyen pn dah x menentu..
seluar koyak pn d kata kn fesyen , 


haa , bag tangan apa semua ni , ohh adakah ni di panggil kreatif .
hahahaaa , nak gelak jap , ( sapa la yg nk pakai )

tapi sapa pakai bag tangan yg kt bawah ni , baru la ikut fesyen .. hurmm
haa , yg ni baru sesuai kalo nk gna .. 
Komfem d pandang teruja oleh org ramai . hahahaa..


(︶ε︶メ) huhuhuu~~ , 
Musim bola nk dekat ni , elok bli yg bwh ni jee~~
Dari beli bag smua kt ats tuu .. heheheee~~

Like la blog ni , Cool-cool selalu :D

16 comments:

Ultraman Hijau said...

katak tu plg sempoi rugi spe xbeli :P

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Ultraman Hijau : hahahaa , tu lah dah ckp , sapa yg pakai tu la yg ikut fesyen :D

Syuk Ry said...

uik.. ni klakar sgt ni klo bwk g kuar jln2.. huhu.. :D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

yg katak tu pernah tgk org pakai tapi cina la..
beg last sekali cool !

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

yg katak tu pernah tgk org pakai tapi cina la..
beg last sekali cool !

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

@Syuk Ry : hahahaa , jgn tengok jee , cer try pakai :p

@♥ Cik EylaDiLLa ♥ : yg last tu Cool ke , sng je dpt , beli bola , gunting atas , msuk tali , siap :D

NadNod said...

macam macam gaya bag ada. interesting. tp tak sanggup pakai ;D

Sally Yatiey said...

Beg last sekali tu cantik. hehe :D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

beg katak tu tak boley blah la ;) geli nak pegang.. lembik semacam je..
http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

Joel Leslie said...

meh sini bagi handbag bola, bawa pergi padang bola terus. hahahaha.

mizzniya said...

geli kot tgk yg katak tu..hisshh

hana szied said...

tak hingin aku nak beli. hahah

Nurul Ainaa said...

wowwww. awesome! yang beg bra tuh pernah nampak :')

Syakir Rahman said...

hahahaha...yg num 2 belah kiri tuh klakar... ^_^

aDiNDaNiL said...

ahhaha cm2

m0sHiE~ said...

memg LOL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...